31 Mayıs 2011 Salı

Turkish Editor Yenilendi: V 1.2 Çok Yakında MarketPlace'de







Turkish Editor'ün V 1.2 önemli yeniliklerle çok yakında yine ücretsiz olarak sizlerle buluşacak. Yenilikleri kısaca sıralarsak;






1. Daha büyük klavye tuşları: Yazılım alışkanlıklarıyla bire bir örtüşen klavye tuş boyutları sağlandı.






















2. Karakter belirteci: Pek çok dokunmatik klavyede olduğu gibi Turkish Editör klavyeside dokunulan karakterin ne olduğunda üstünde bir kutucukla gösteriyor.




















3. Hızlı karakter belirteci ayarı: Dokunmatik ekran klavyesini hızlı kullananlar için özel bir ayar var. Bu ayar sayesinde belirtecin ne kadar süre ile görüneceğini kendiniz özelleştirebiliyorsunuz. Daha yavaş kullananlar için bu ayarın pasif olması, belirtecin daha uzun süreli ekranda görünmesini sağlarken; hızlı yazdığına güvenenler için belirteç süresi bir sonraki tuşa dokunma süresine eşit. Bu sayede ne kadar hızlı yazarsanız yazın, dokunmatik klavyeye bakarak yazma zorunluluğundan dolayı ortaya çıkan hız - belirteç karmaşasını ortadan kaldırıyor. Bu özelliğin WP7 diğer dokunmatik ekran telefonların default klavyesi için de gelmesini temenni ediyoruz.










































4. Logo: Şık telefonlarınızda şık bir logo ile yer alma zamanı gelmişti. Uygulama logosunu bu amaçla yeniledik. Umarız beğenirsiniz.





Uygulamanın destek bölümünden bize ulaşabilir ve önerilerinizi iletebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder